ИЗБЕЛВАНЕ

 

Бялата блестяща усмивка е един от най - хубавите подаръци, който можете да си направите. Понякога е достатъчно почистване на зъбен камък и полиране с Airflow. Ако за Вас не е - посъветвайте се с нас дали сте подходящ кандидат за избелване. Това е козметична процедура която възстановява естествения цвят на зъба и може да постигне дори няколко нюанса по-светъл цвят.
 
Кабинетно избелване
Кабинетното избелване е най-бързия начин за постигане на ослепителна усмивка.Извършва се в рамките на едно посещение и процедурата отнема около един час и включва: почистване на зъбния камък с ултразвук и полиране с Airflow, изолиране на венците със специялен гел - бариера, които ги предпазва от избелващия агент и аплициране на активния гел за 6-15 мин. След приключване на процедурата пациентът получава инструкции за правилна орална хигиена.
 
Домашно избелване
Домашното избелване трабва да се провежда след консултация с дентален лекар. Процедурата започва с посещение в кабинета - почистват се зъбите от зъбен камък, полират се с Airflow и се снемат отпечатъци, за да се изготвят индивидуални шини на пациента, чрез които гелът ще се задържа до зъбите. Това е единствения безопасен начин за приложение на избелващ гел в домашни условия. При второто посещение, пациентът получава готовите шини, шприците с избелващия агент, инструкция как и колко дълго да ги прилага и инструкции за правилна орална хигиена.